Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)

Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)

Tο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος μετεξελίσσεται σε μία μεγάλη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ με 40 χρόνια ιστορίας στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση λειτουργεί με επιτυχία πέντε δομές στο Βόλο, την Λάρισα, τα  Ιωάννινα, τα Τρίκαλα και τη Λαμία, έχοντας ως αποστολή την παροχή σπουδών κορυφαίας ποιότητας με πρωταγωνιστή τον σπουδαστή και την επαγγελματική του ζωή.

Από το 2024 το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ μετεξελίσσεται, σύμφωνα με την πρόσφατη νομοθεσία, σε μία μεγάλη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ( ΣΑΕΚ ) με πάνω από 90 Ειδικότητες σε 12 Τομείς Εκπαίδευσης. Σε αυτό τον εξαιρετικά αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο ρόλο βρίσκουν τη θεσμική τους θέση μεθοδολογίες όπως η συμβουλευτική, η διασύνδεση με την αγορά εργασίας, η εξατομικευμένη εκπαίδευση κ.ά που είναι πολύτιμες για την ολοκλήρωση του έργου μιας ΣΑΕΚ.

Κάθε χρόνο εκατοντάδες σπουδαστές αποκτούν τη δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο σύγχρονα επαγγέλματα, που οι μελέτες δείχνουν να έχουν θετικό ισοζύγιο απασχόλησης, σε τομείς όπως Τουρισμός - Γαστρονομία, Ομορφιά - Μόδα, Υγεία - Πρόνοια, Εκπαίδευση, Λογιστική - Διοίκηση, Νέες Τεχνολογίες, Επικοινωνία ΜΜΕ, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Πληροφορική, ΜηχανολογίαΥποδομέςΑθλητισμός με κρατικό πτυχίο, αναβάθμιση σπουδών, διεθνώς πιστοποιημένες γνώσεις  και αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα.

Στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ διευρύνουμε τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες όσων αναζητούν επαγγελματική εξέλιξη σε τρεις από τις πιο δυναμικές Περιφέρειες της χώρας.

Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)