Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Επιστροφή στα μαθήματα…

Επιστροφή στα μαθήματα…

Με πολλή όρεξη επέστρεψαν σήμερα στα μαθήματα τους οι σπουδαστές του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ σε Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα και Τρίκαλα.

Μετά την ολοκλήρωση της εξεταστικής περιόδου πρωτοετείς και δευτεροετείς σπουδαστές ξεκίνησαν από σήμερα το 2ο και 4ο εξάμηνο των σπουδών τους, αντίστοιχα.

Όπως γίνεται κατανοητό, ειδικά για τους μεγάλους, το εξάμηνο αυτό είναι καθοριστικό αφού μπαίνουν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των σπουδών τους και την έναρξη της πρακτικής τους άσκησης.

Επιστροφή στα μαθήματα…