Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Ένα περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει. Ένας μεταβαλλόμενος κόσμος, μια οικονομία αλλά και μία κοινωνία δίχως σύνορα. Όλα ανοιχτά μπροστά μας, γύρω μας, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά! Γνωστά και άγνωστα. Θέλεις να μάθεις, να δεις, να ακούσεις, να αγγίξεις!

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ με πίστη και προσήλωση στις δυνατότητες και ευκαιρίες που προσφέρει η επαγγελματική κατάρτιση και ενημερωμένο για τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στηρίζει τους σπουδαστές όχι μόνο καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους αλλά ως αποφοίτους και στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

 

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΑΣ:

  • Γνώση και εφόδια συνεχούς αναζήτησης των σύγχρονων τάσεων και εξελίξεων
  • Ενημέρωση για τις σπουδές και τις πιθανές εξελίξεις στην κάθε ειδικότητα και το επαγγελματικό προφίλ
  • Διασύνδεση με την αγορά εργασίας
  • Προώθηση στην πρακτική άσκηση σύμφωνα με τις επιθυμίες των σπουδαστών αλλά και τις ανάγκες της αγοράς
  • Εκπαίδευση σε θέματα που αφορούν την σύνταξη βιογραφικού και  την αντιμετώπιση συνέντευξης εργασίας
  • Εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επαγγελματική πορεία του κάθε σπουδαστή
  • Ημέρες καριέρας, γνωριμία με επιχειρήσεις που απασχολούν απόφοιτους της ειδικότητάς τους, πιθανούς αυριανούς εργοδότες τους
  • Δικτύωση και γνωριμία με επαγγελματικούς φορείς έτσι ώστε ο κάθε σπουδαστής να γνωρίζει την αγορά και τους εκπροσώπους της πριν την αποφοίτησή του, γεγονός που διασφαλίζει την ήπια μετάβασή του στον κόσμο της εργασίας

 

Πάνω απ’ όλα το Γραφείο Σταδιοδρομίας στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ υποστηρίζει τον κάθε σπουδαστή στην κάθε πόλη, στο ΙΕΚ Βόλος, στο ΙΕΚ Λάρισα, στο ΙΕΚ Ιωάννινα, στο ΙΕΚ Τρίκαλα, στο ΙΕΚ Λαμία, χαράζοντας την επαγγελματική του διαδρομή, η οποία απαιτεί μία πολύπλευρη και μακρά σε διάρκεια συμβουλευτική υποστήριξη.

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο υποστηρίζει το Γραφείο Σταδιοδρομίας, συνδράμει τον κάθε σπουδαστή μεμονωμένα στη μετάβαση από το σημείο της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης στην αγορά, στο επιθυμητό για αυτόν σημείο. Το σημείο, το οποίο διασφαλίζει την προσωπική του ικανοποίηση και την επαγγελματική του επιτυχία.

Όλη η παραπάνω διαδρομή χαράσσεται από τον ίδιο τον σπουδαστή με τη συμβολή-καθοδήγηση του υπευθύνου.

 

Επικοινωνήστε σήμερα με το γραφείο σταδιοδρομίας στο career@thessalikoiek.gr.