Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Σπουδές στα Ιωάννινα

Σπουδές στα Ιωάννινα

Υπηρετώντας με αφοσίωση την κορυφαία ποιότητα στην επαγγελματική εκπαίδευση με  πρωταγωνιστές τους ίδιους τους σπουδαστές, το Θεσσαλικό ΙΕΚ  Γιάτσος μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στον Βόλο και στην Λάρισα, ξεκίνησε το 2012 τη λειτουργία στα Ιωάννινα διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου και της Βορειοδυτικής Ελλάδος. Έτσι εκατοντάδες σπουδαστές απέκτησαν την δυνατότητα να σπουδάσουν τα πιο σύγχρονα επαγγέλματα  με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση  επιλέγοντας ανάμεσα σε 90 ειδικότητες από 12 τομείς σπουδών, όπως Τουρισμός - ΓαστρονομίαΟμορφιά - ΜόδαΥγεία - ΠρόνοιαΕκπαίδευσηΛογιστική - ΔιοίκησηΝέες ΤεχνολογίεςΕπικοινωνία ΜΜΕΕφαρμοσμένες ΤέχνεςΠληροφορικήΜηχανολογία,  ΥποδομέςΑθλητισμός.

Στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος Ιωαννίνων σας περιμένει μια συναρπαστική μοναδική εμπειρία με υψηλούς στόχους, διακρίσεις και μια ομάδα που κύριο μέλημα της  είναι να παρέχει  στους πρωταγωνιστές της με τις εκπαιδευτικές της υπηρεσίες τα θεμέλια για μια πολλά  υποσχόμενη  εκπαιδευτική και επαγγελματική ανέλιξη, μια εξασφάλιση για το μέλλον!

Στο ΙΕΚ Ιωαννίνων:

 • Απόλυτα εξειδικευμένη εκπαίδευση με αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών και ένα ισχυρό κρατικό Δίπλωμα.
 • Υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών με τεράστια επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία.
 • Υπερσύγχρονα εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα, αμφιθέατρα και αίθουσες με  οπτικοακουστικά μέσα.
 • Σύγχρονη πλατφόρμα για on line επιπλέον μαθήματα – σεμινάρια και ψηφιακή  τάξη e-class με πλούσιο και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό για όλους του σπουδαστές.
 • Εκπαιδευτικά Προγράμματα μετεκπαίδευσης – εξειδίκευσης με το αποκλειστικό προνόμιο Διεθνών Πιστοποιήσεων, αποκτώντας διευρυμένες δυνατότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 • Ετήσιο ημερολόγιο δράσεων, ημερίδες, συνέδρια και συμμετοχή σε εκθέσεις και διαγωνισμούς με αυταπόδεικτο όφελος για όλους τους σπουδαστές και απόφοιτους.
 • Γραφείο σταδιοδρομίας που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους σπουδαστές και τους αποφοίτους.
  • Εξασφάλιση 100% στους απόφοιτους μας Πρακτική Άσκηση σε συνεργαζόμενες  εταιρείες οργανώνοντας Ημέρες Καριέρας.
  • Επαγγελματική αποκατάσταση με παροχή σημαντικής βοήθειας στην εύρεση εργασίας , διασύνδεση των αποφοίτων μας σε όσο χρόνο χρειαστεί και μετά την αποφοίτηση τους  με πλήθος συνεργαζομένων επιχειρήσεων.
  • Υπηρεσίες συμβουλευτικής για σύνταξη Βιογραφικού και διαχείριση συνέντευξης.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 • Φ. Τζαβέλλα και Σταδίου 12
 • 26510 25533, 70094
 • ioannina@thessalikoiek.gr

Σε ενδιαφέρει κάποια ειδικότητα, πρόγραμμα ή σεμινάριο;

Γίνε μέρος της μεγάλης οικογένειας του Θεσσαλικού ΙΕΚ και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα!

* Υποχρεωτικά πεδία