Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

35 χρόνια ανοίγουμε νέους ορίζοντες

35 χρόνια ανοίγουμε νέους ορίζοντες

Το Θεσσαλικό Ι.Ε.Κ. Γιάτσος είναι Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης που καλύπτει λειτουργικά έναν ευρύ γεωγραφικό χώρο, με έδρες στις πόλεις του Βόλου, της Λάρισας, των Ιωαννίνων, των Τρικάλων και της Λαμίας. Ιδρυτές είναι ο Στέργιος και ο Κωνσταντίνος Γιάτσος με σπουδές Πολιτικού Μηχανικού ο πρώτος και Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών ο δεύτερος στο ΑΠΘ αρχικά, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια μεταπτυχιακά στη Διοίκηση και την Εκπαίδευση. Το Ι.Ε.Κ. ξεκίνησε ταυτόχρονα σε Βόλο και Λάρισα για να ακολουθήσουν τα Ιωάννινα το 2012 και τα Τρίκαλα το 2016.

Η Φιλοσοφία μας

Η Φιλοσοφία μας

Βασικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού περιβάλλοντος που οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αμφισβητήσουν τα παραδοσιακά ακαδημαϊκά πρότυπα και τις ξεπερασμένες δομές διοίκησης που πιθανώς σχεδιάστηκαν για άλλες εποχές, με τις εκπαιδευτικές διαδικασίες της μαζικής παραγωγής, και να αλλάξουν τα πάντα σε σπουδές και επαγγέλματα.

Αφετέρου να εμπνεύσει τους νέους αυτοπεποίθηση για να παραμείνουν και να παλέψουν για τα θέλω και τα πιστεύω τους στον τόπο τους και να στραφούν σε εκπαιδευτικές κατευθύνσεις με προοπτική για το μέλλον. Πρωταγωνιστές άλλωστε είναι οι ίδιοι και φαίνεται να τα καταφέρνουν και στα δύο!

 • Βασική επιδίωξη στο σχεδιασμό του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι οι σπουδαστές να διακρίνονται για την απλότητα, τη φρεσκάδα και το παραγωγικό ήθος τους.
 • Αναζητούμε οικονομίες κλίμακας σε βιώσιμες πόλεις, εκπαίδευση για όλους με τη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία, και τη μικρότερη δυνατή δαπάνη.
 • Δίνουμε έμφαση στην εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση των αποφοίτων από τη σχολή στους χώρους δουλειάς. Αυτό είναι το μέτρο της αποτελεσματικότητάς μας.
 • Επιμένουμε στην ανθεκτική γνώση δοκιμάζοντας ξανά και ξανά βασικά και απλά πράγματα, που γίνονται γνώση για πάντα.
 • Θέλουμε σπουδαστές ανήσυχους που να ρωτάνε κάθε μέρα “Τι καινούργιο έμαθα σήμερα;”. Μαθαίνουμε να μαθαίνουμε. Καθηγητές μας μόνο επιτυχημένοι επαγγελματίες στο χώρο τους.
 • Απόκτηση του κρατικού διπλώματος από όλους τους μαθητές μας, ως ανταμοιβή των κόπων τους.

Γιατί να επιλέξεις το Θεσσαλικό ΙΕΚ

Γιατί μαζί καταφέραμε να φέρουμε σε επαφή τους νέους σπουδαστές με κορυφαίους εκπαιδευτές τους καλύτερους επαγγελματίες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που παρουσιάζουν την κουλτούρα των εταιριών τους αλλά και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε αυτές. Εμπλοκή λοιπόν των εργοδοτών στη διαδικασία εκπαίδευσης που γίνεται πλέον διαδικασία επιλογής. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση της συμβολαιακής εκπαίδευσης που κατά αποκλειστικότητα εφαρμόζουμε στο Θεσσαλικό ΙΕΚ έχει πλέον ανοίξει ορίζοντες σε χιλιάδες νέους.

Εμπιστεύεστε τον πιo παραγωγικό χρόνο της ζωής σας στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Ι.Ε.Κ. ΓΙΑΤΣΟΣ, που δεσπόζει στο χώρο του και αναγνωρίζεται από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ είναι ιδιωτικό ιεκ, που θεσμικά είναι ό,τι και τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. σε φοίτηση, δίπλωμα κ.λ.π.

Να ποια είναι τα οφέλη «κλειδιά»

 • Αποκτάτε επαγγελματικά εφόδια ευρείας χρησιμότητας.
 • Μαθαίνετε ένα ένα όλα τα μυστικά της ειδικότητάς σας, που εμείς σας αποκαλύπτουμε.
 • Αξιοποιείτε την πιο σύγχρονη τεχνολογία, κάντε την κτήμα σας και χρησιμοποιήστε την για να ξεχωρίζει η δουλειά σας παντού.
 • Ισχυροποιείτε η θέση σας στην κοινωνία δημιουργώντας πραγματικές προϋποθέσεις επαγγελματικής καριέρας.
 • Σπουδάζετε στον τόπο σας, χωρίς αποκοπή από τον οικονομικό περίγυρο.
 • Κερδίζετε χρόνο και χρήματα, επιτυγχάνοντας την πιο αποτελεσματική είσοδό σας στην παραγωγική διαδικασία.
 • Αποφεύγετε θεωρίες και γενικότητες που εύκολα διδάσκονται, εύκολα εξετάζονται, αλλά που ποτέ δεν δικαιώνουν την εκπαίδευση στην πράξη, γιατί δεν δημιουργούν αληθινές αξίες ανταλλάξιμες στη σύγχρονη κοινωνία. Ο καταρτιζόμενος σε ΙΕΚ παρακολουθεί μεταλυκειακή κατάρτιση 4 εξαμήνων + 1 εξάμηνο πρακτική και παίρνει κρατικό δίπλωμα, με δικαιώματα στην άσκηση του επαγγέλματός του.
 • Ανακαλύπτετε τις προσωπικές ικανότητες και το ταλέντο σας, σ’ έναν χώρο που σας εμπνέει πραγματικά.