Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Σπουδές στο Βόλο

Σπουδές στο Βόλο

Σπουδαστές, οι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας γνώσης και δημιουργίας που αξίζει να την ζήσετε!

Η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση πρέπει να υπηρετεί το προσωπικό μας ταλέντο, την κλίση μας, αυτό που αγαπάμε και θέλουμε να κάνουμε. Στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος συνδέουμε την εκπαίδευση με την απασχόληση δημιουργώντας πραγματικές ευκαιρίες για δουλειά.

Η εκπαιδευτική δομή του Βόλου είναι μία από τις δύο πρώτες σχολές που δημιούργησε το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Με 40 χρόνια παρουσίας στο Βόλο και χιλιάδες αποφοίτους να ανοίγουν τους δικούς τους επαγγελματικούς ορίζοντες, εδραιώθηκε η πεποίθηση ότι το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος βοηθά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τους σπουδαστές, της Μαγνησίας και των Σποράδων, στην μετάβαση στον κόσμο της δημιουργίας. Αυτό αποτελεί πλέον κοινό μυστικό που διαδίδεται από στόμα σε στόμα κι από χρονιά σε χρονιά.

Εκατοντάδες σπουδαστές, κάθε χρόνο στο ΙΕΚ του Βόλου έχουν τη δυνατότητα να  σπουδάσουν τα πιο σύγχρονα επαγγέλματα με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση επιλέγοντας ανάμεσα σε 90 ειδικότητες από 12 τομείς σπουδών,  όπως Τουρισμός - Γαστρονομία, Ομορφιά - Μόδα, Υγεία - Πρόνοια, ΕκπαίδευσηΛογιστική - Διοίκηση, Νέες Τεχνολογίες, Επικοινωνία ΜΜΕ, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Πληροφορική, ΜηχανολογίαΥποδομέςΑθλητισμός.

Στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος Βόλου σας περιμένει μια συναρπαστική μοναδική εμπειρία  με υψηλούς στόχους, διακρίσεις και μια ομάδα που κύριο μέλημα της  είναι να παρέχει  στους πρωταγωνιστές της με τις εκπαιδευτικές της υπηρεσίες τα θεμέλια για μια πολλά  υποσχόμενη  εκπαιδευτική και επαγγελματική ανέλιξη, μια εξασφάλιση για το μέλλον!

Στο ΙΕΚ Βόλου:

 • Απόλυτα εξειδικευμένη εκπαίδευση με αναβαθμισμένο πρόγραμμα σπουδών και ένα ισχυρό κρατικό Δίπλωμα.
 • Υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών με τεράστια επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία.
 • Υπερσύγχρονα εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα, αμφιθέατρα και αίθουσες με  οπτικοακουστικά μέσα.
 • Σύγχρονη πλατφόρμα για on line επιπλέον μαθήματα – σεμινάρια και ψηφιακή  τάξη e-class με πλούσιο και σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό για όλους του σπουδαστές.
 • Εκπαιδευτικά Προγράμματα μετεκπαίδευσης – εξειδίκευσης με το αποκλειστικό προνόμιο Διεθνών Πιστοποιήσεων, αποκτώντας διευρυμένες δυνατότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 • Ετήσιο ημερολόγιο δράσεων, ημερίδες, συνέδρια και συμμετοχή σε εκθέσεις και διαγωνισμούς με αυταπόδεικτο όφελος για όλους τους σπουδαστές και απόφοιτους.
 • Γραφείο σταδιοδρομίας που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους σπουδαστές και τους αποφοίτους.
  • Εξασφάλιση 100% στους απόφοιτους μας Πρακτική Άσκηση σε συνεργαζόμενες  εταιρείες οργανώνοντας Ημέρες Καριέρας.
  • Επαγγελματική αποκατάσταση με παροχή σημαντικής βοήθειας στην εύρεση εργασίας , διασύνδεση των αποφοίτων μας σε όσο χρόνο χρειαστεί και μετά την αποφοίτηση τους  με πλήθος συνεργαζομένων επιχειρήσεων.
  • Υπηρεσίες συμβουλευτικής για σύνταξη Βιογραφικού και διαχείριση συνέντευξης.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 • 1ο: Ανθ. Γαζή 143 (Πλατεία Ελευθερίας)
 • 24210 34016
 • 2ο: Ανθ. Γαζή & Ν. Γάτσου (Ηλύσια)
 • 24210 37991
 • volos@thessalikoiek.gr

Σε ενδιαφέρει κάποια ειδικότητα, πρόγραμμα ή σεμινάριο;

Γίνε μέρος της μεγάλης οικογένειας του Θεσσαλικού ΙΕΚ και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα!

* Υποχρεωτικά πεδία