Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

38 χρόνια ανοίγουμε νέους ορίζοντες

38 χρόνια ανοίγουμε νέους ορίζοντες

Σπουδαστές, οι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας γνώσης και δημιουργίας που αξίζει να την ζήσετε! Σπούδασε στον Βόλο. Η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση πρέπει να υπηρετεί το προσωπικό μας ταλέντο, την κλίση μας, αυτό που αγαπάμε και θέλουμε να κάνουμε. Στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος συνδέουμε την εκπαίδευση με την απασχόληση δημιουργώντας πραγματικές ευκαιρίες για δουλειά. Η εκπαιδευτική δομή του Βόλου είναι μία από τις δύο πρώτες σχολές που δημιούργησε το Θεσσαλικό ΙΕΚ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Με 40 χρόνια παρουσίας στην πόλη και χιλιάδες αποφοίτους να ανοίγουν τους δικούς τους επαγγελματικούς ορίζοντες, εδραιώθηκε η πεποίθηση ότι το Θεσσαλικό ΙΕΚ βοηθά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τούς σπουδαστές στην μετάβαση στον κόσμο της δημιουργίας. Αυτό αποτελεί πλέον κοινό μυστικό που διαδίδεται από στόμα σε στόμα κι από χρονιά σε χρονιά.

Η επιλογή σπουδών στον Βόλο μπορεί να γίνει ανάμεσα σε 90 ειδικότητες από 12 τομείς σπουδών. Το ετήσιο ημερολόγιο δράσεων, στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και το αμφιθέατρο της σχολής, περιλαμβάνει σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια με αυταπόδεικτο όφελος για τους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή σε εκθέσεις και διαγωνισμούς βοηθά σπουδαστές και αποφοίτους να βελτιώνουν “διά βίου” το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

  • 1ο: Ανθ. Γαζή 143 (Πλατεία Ελευθερίας)
  • 24210 34016
  • 2ο: Ανθ. Γαζή & Ν. Γάτσου (Ηλύσια)
  • 24210 37991
  • volos@thessalikoiek.gr

Σε ενδιαφέρει κάποια ειδικότητα, πρόγραμμα ή σεμινάριο;

Γίνε μέρος της μεγάλης οικογένειας του Θεσσαλικού ΙΕΚ και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα!

* Υποχρεωτικά πεδία