Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία

Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λαμία

Εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για διευρυμένους επαγγελματικούς  ορίζοντες

Σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα με στοχευμένη επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.  Απόφοιτοι σχολών και επαγγελματίες μέσα από ένα κύκλο   εξειδικευμένων μαθημάτων, διευρύνουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τους επαγγελματικούς ορίζοντες. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών αποκτούν Advance Diploma – επιπέδου 7 από Διεθνή Φορέα Πιστοποιήσεων με παγκόσμια αναγνώριση.

 

Το διδακτικό προσωπικό απαρτίζεται από διακεκριμένους καθηγητές, που δραστηριοποιούνται ως  επαγγελματίες  και διαθέτουν πολυετή επαγγελματική εμπειρία στην ειδικότητά τους, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν στους σπουδαστές τους τις μεθόδους εφαρμογής της θεωρίας στην πράξη.

Πρόγραμμα

Σύγχρονη Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική:

Οι θεματικές ενότητες του Προγράμματος:

  • Σύγχρονες τεχνικές επεξεργασίας σοκολάτας τεχνικές στρωσίματος, decor, χρήση χρωμάτων, βούτυρο κακάο, bonbons με γεμίσεις κλπ.
  •  Τούρτες, τάρτες
  • Viennoiserie (κρουασάν, μπριός, σφολιάτα κλπ.)
  • Χρήση texturas στη ζαχαροπλαστική τέχνη (fruit gel, coulis, compote, γενικές εφαρμογές με πηκτικά μέσα, χρήση σταθεροποιητών κλπ.)
  • Μοριακή γαστρονομία 
  • Εστιατορικά- ξενοδοχειακά  γλυκά & επιδόρπια  
  • Degustation Menu (pre-dessert, dessert, mignardises)
  • Τεχνικές sorbet και παγωτού
  • Γαλλικές παρασκευές: soux, éclair, macaron
  • Social media – photo shooting – professional practice for photo communication

Το πρόγραμμα υλοποιείται στα  σύγχρονα εργαστήρια μας τα οποία είναι  πλήρως εξοπλισμένα:

  • Vacuum
  • Pacojet
  • Thermomixer
  • Siphon
  • Roner
  • Smokers
  • Blastchillers
  • Ice cream makers

Πιστοποίηση Παρακολούθησης

Οι καταρτιζόμενοι στα προγράμματα μετεκπαίδευσης επαγγελματιών έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν Advance Diploma – επιπέδου 7 από Διεθνή Φορέα Πιστοποιήσεων, αποκτώντας διευρυμένες δυνατότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.

* Υποχρεωτικά πεδία