Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Στάζουν… μέλι για τους σπουδαστές μας!

Στάζουν… μέλι για τους σπουδαστές μας!

Σχεδόν, καθημερινή είναι η επικοινωνία μας με τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας, σε ξενοδοχεία των οποίων πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων Μαγειρικής, Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, Τουριστικών επιχειρήσεων, Φυσικοθεραπείας, Αισθητικής – Spa.

Τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνουμε, τόσο για το επίπεδο της κατάρτισης των σπουδαστών μας, όσο και για την προσαρμογή και τη συμπεριφορά τους από τις πρώτες κιόλας ημέρες, είναι άκρως ενθαρρυντικά για το μέλλον των παιδιών.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι, πως οι ίδιοι οι σπουδαστές που πηγαίνουν στα 5***** ξενοδοχεία για να κάνουν την πρακτική τους, διαπιστώνουν ότι πολλοί από τους «προϊσταμένους» τους που στελεχώνουν θέσεις όπως Α, Β, Γ, Μάγειρα, είναι απόφοιτοι του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως «πρακτικάριοι» και πλέον έχουν μια λαμπρή επαγγελματική καριέρα με μεγάλη προοπτική!  

Στάζουν… μέλι για τους σπουδαστές μας!