Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Στο… παλάτι της Ηπείρου

Στο… παλάτι της Ηπείρου

Τις πύλες του «Epirus Palace» πέρασαν χθες οι πρωτοετείς σπουδαστές του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων στο εκπαιδευτήριο των Ιωαννίνων.

Στα παιδιά δόθηκε η ευκαιρία να έχουν μια πρώτη επαφή με το περιβάλλον ενός από τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής, να ξεναγηθούν σε όλους τους χώρους και να μάθουν σημαντικά πράγματα για τη λειτουργία του.

Μέσα από τέτοιες επισκέψεις οι σπουδαστές κατανοούν καλύτερα όσα διδάσκονται στη σχολή και παίρνουν… γεύση από επαγγελματικούς χώρους τους οποίους και θα στελεχώσουν με το πέρας των σπουδών τους.

Στο… παλάτι της Ηπείρου

Φωτογραφικό Υλικό

Στο… παλάτι της Ηπείρου
Στο… παλάτι της Ηπείρου