Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Personal trainer και όχι μόνο...

Personal trainer και όχι μόνο...

με Κρατικό Δίπλωμα!

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ – ΓΙΑΤΣΟΣ δίνει τη δυνατότητα σε όσους αγαπούν τον αθλητισμό να σπουδάσουν στον συγκεκριμένο τομέα και να αποκτήσουν Κρατικό Δίπλωμα στην ειδικότητα που επιθυμούν.

Επιλέγοντας την ειδικότητα «Προπονητής Αθλημάτων» ο σπουδαστής θα αποκτήσει γνώσεις προκειμένου να είναι σε θέση να: αναλάβει την εκγύμναση ομάδων, να βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και την τεχνική κατάρτιση των αθλητών, να παρέχει υπηρεσίες ως Personal Trainer, να απασχολείται  σε γυμναστήρια και να γίνει προπονητής.Η ειδικότητες από τις οποίες πρέπει να επιλέξει είναι Ποδόσφαιρο, Κολύμβηση, Volley, Basket, Tennis, Ελεύθερη Γυμναστική – Personal Trainer, Γυμναστική με Βάρη, Κλασσικός Αθλητισμός.