Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

«Γαστρονομικές απολαύσεις με τον Βασίλη Καλλίδη»

«Γαστρονομικές απολαύσεις με τον Βασίλη Καλλίδη»

Στο  πλαίσιο  του «Θεματικού Έτους Πολιτισμού 2016», του Φορέα Πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, της «Μαγνήτων Κιβωτού, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», υλοποιούνται  δράσεις και εκδηλώσεις με κεντρικό τίτλο: «Μάγνητες και ο πολιτισμός των γεύσεων»

Ο Βασίλης Καλλίδης με μια ομάδα καλεσμένων δημοσιογράφων γεύσης και ταξιδιού ( 14 άτομα) θα επισκεφθεί την περιοχή της Μαγνησίας από σήμερα Πέμπτη 7, μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουλίου. Θα επισκεφθούν ξενώνες, ξενοδοχεία και εστιατόρια της περιοχής, σε μια προσπάθεια ανάδειξης της τοπικής γαστρονομίας και της προώθησης του τουρισμού της Μαγνησίας.

Το «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος», στέκεται αρωγός της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, αλλά και του συλλόγου Ξενοδόχων Μαγνησίας, στις προσπάθειες που κάνουν να αναδείξουν την Μαγνησία και ως γαστρονομικό προορισμό, στηρίζοντας χορηγικά τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

«Γαστρονομικές απολαύσεις με τον Βασίλη Καλλίδη»