Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Φεστιβάλ Πηνειού 2016 – 3η μέρα

Φεστιβάλ Πηνειού 2016 – 3η μέρα

Από  παιδικές φωνούλες και χαμόγελα «πλημμύρισε» ο χώρος του Θεσσαλικού ΙΕΚ στην κοίτη του Πηνειού, κατά την τρίτη μέρα του εξαιρετικά επιτυχημένου Φεστιβάλ που διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Τα παιδάκια φόρεσαν το… μαγικό καπέλο του Σεφ και έφτιαξαν με τη βοήθεια μαθητων και καθηγητών του ΙΕΚ πεντανόστιμα τυροπιτάκια, περιμένοντας καρτερικά να ψηθούν για να τα δοκιμάσουν.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις λαχταριστές πίτσες που δημιουργήθηκαν και ψήθηκαν μπροστά τους αλλά και γλυκίσματα σε διάφορα χρώματα.

Σήμερα, τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ, τα κορίτσια από το τμήμα Προσχολικής Αγωγής θα παίξουν, θα τραγουδήσουν και θα δημιουργήσουν διάφορες κατασκευές με τους μικρούς μας φίλους, ενώ σπουδάστριες από το τμήμα Αισθητικής θα κάνουν στα παιδάκια face painting!

Φεστιβάλ Πηνειού 2016 – 3η μέρα