Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Φεστιβάλ Πηνειού 2016 - 2η μέρα

Φεστιβάλ Πηνειού 2016 - 2η μέρα

Εξίσου εντυπωσιακά συνεχίστηκε και τη δεύτερη μέρα η προσέλευση των Λαρισαίων στο φεστιβάλ Πηνειού. Μικροί και μεγάλοι κατέβηκαν στην κοίτη του ποταμού και παρακολούθησαν πλήθος δράσεων.

Και τη δεύτερη μέρα, ο χώρος που «στεγάζει» τις δράσεις του το Θεσσαλικό ΙΕΚ - Γιάτσος έγινε πόλος έλξης για τους επισκέπτες που δοκίμασαν τα εξαιρετικά τηγανόψωμα που δημιούργησαν καθηγητές και μαθητές του τμήματος «Αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής».

Οι εκατοντάδες «τυχεροί» που πέρασαν από τον χώρο του «Θεσσαλικού ΙΕΚ», εκτός από τα αλμυρά εδέσματα, κεράστηκαν αμυγδαλωτά αλλά και παγωμένα ζελεδάκια που δημιουργήθηκαν μπροστά στα μάτια τους!

Το… πάρτι συνεχίζεται και σήμερα!

Φεστιβάλ Πηνειού 2016 - 2η μέρα