Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Το Θεσσαλικό ΙΕΚ στο Φεστιβάλ Πηνειού!

Το Θεσσαλικό ΙΕΚ στο Φεστιβάλ Πηνειού!

Στο αναβαθμισμένο Φεστιβάλ Πηνειού 2016, που διοργανώνεται στην κοίτη του ποταμού από την Τρίτη 21 έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, θα συμμετέχει το Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος. 

Ασπαζόμενοι την πεποίθηση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, ότι ένα Φεστιβάλ πρέπει να συνιστά κάτι εξαιρετικό, που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα, να δημιουργεί ειδική ατμόσφαιρα, η οποία πηγάζει από την ποιότητα της τέχνης και των δημιουργών που συμμετέχουν, αλλά και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, εκπαιδευτικοί και σπουδαστές του Θεσσαλικού ΙΕΚ θα συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

Έτσι, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα υποδεχθούμε τους μικρούς επισκέπτες του φεστιβάλ για να αναπτύξουμε μαζί τους διάφορες δραστηριότητες.

Ενδεικτικές δράσεις:

  • Tμήμα ζαχαροπλαστικής: Παρασκευή γλυκισμάτων.
  • Τμήμα Αρτοποιίας: «Παιχνίδια» με το ζυμάρι.
  • Τμήμα Μαγειρικής: Συνταγές με παραδοσιακά θεσσαλικά ζυμαρικά.
  • Τμήμα Προσχολικής Αγωγής: Ζωγραφική, κατασκευές, τραγούδι, παιχνίδι.
  • Τμήμα Αισθητικής: Face painting στα μικρά παιδιά.

Δε μένει παρά να την ακολουθήσουμε και να ζήσουμε τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική και δημιουργικές εμπειρίες, συμμετέχοντας σε μια γιορτή που ενώνει το παλιό με το καινούργιο, τα όνειρα με την πραγματικότητα, τις τέχνες με τον άνθρωπο, την καθημερινότητα με τον πολιτισμό.

Σας περιμένουμε όλους!

Το Θεσσαλικό ΙΕΚ στο Φεστιβάλ Πηνειού!