Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Ταχύρρυθμο πρόγραμμα

Ταχύρρυθμο πρόγραμμα

Τεχνικές Βαφής Μαλλιών.

Το «Θεσσαλικό ΙΕΚ» πραγματοποιεί ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  Τεχνικές Βαφής  Μαλλιών.  Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (workshop) θα είναι διάρκειας 25 ωρών και αρχίζει Δευτέρα 23/5/2016 στα Ιωάννινα.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις που θα καλύψουν τυχόν κενά στη διαδικασία της βαφής, ενώ παράλληλα θα εκπαιδευτούν σε νέες  τεχνικές.

Σύγχρονες τεχνικές:

  • Ombre με balayage (μπαλαγιάζ)
  • Coiffure flamme voyage
  • Γεωμετρικά σχέδια με τη χρήση Βαφών

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2, η οποία πιστοποιεί την συγκεκριμένη εκπαίδευση. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)

Πληροφορίες:

  • Βόλος: 24210 37991,2421034016<l/i>
  • Λάρισα: 2410 532130
  • Ιωάννινα: 26510 25533
Ταχύρρυθμο πρόγραμμα