Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Στην εθελοντική δράση των Ιωαννίνων

Στην εθελοντική δράση των Ιωαννίνων

Στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου σπουδαστές και σπουδάστριες από το «Θεσσαλικό ΙΕΚ».

Με στόχο την καλλιέργεια του εθελοντικού πνεύματος και την ενίσχυση του έργου του Παραρτήματος Ιωαννίνων του Πανελλήνιου Φιλανθρωπικού Σωματείου ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ, τα παιδιά από τα τμήματα της Προσχολική αγωγής κατασκεύασαν πασχαλινές λαμπάδες και χάρισαν χαμόγελα στους μικρούς φίλους.

Η διεύθυνση του «Θεσσαλικού ΙΕΚ» εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους διοργανωτές της φιλανθρωπικής εκδήλωσης και συγκεκριμένα στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, τον Δήμο, την Περιφέρεια Ηπείρου, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και το Παράρτημα Ιωαννίνων του Πανελλήνιου Φιλανθρωπικού Σωματείου ΑΡΤΟΣ ΔΡΑΣΗ.

Στην εθελοντική δράση των Ιωαννίνων

Φωτογραφικό Υλικό

Στην εθελοντική δράση των Ιωαννίνων
Στην εθελοντική δράση των Ιωαννίνων