Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Φυσικό λίφτινγκ και αναζωογόνηση

Φυσικό λίφτινγκ και αναζωογόνηση

σε ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο!

Η γιορτή της γυναίκας πλησιάζει και το «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος» θέλοντας να τιμήσει το «ασθενές» φύλο διοργανώνει ένα ακόμα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στο εκπαιδευτήριο των Ιωαννίνων.

Στο σεμινάριο, με εισηγήτρια την καταξιωμένη θεραπεύτρια και εκπαιδεύτρια κ. Γιώτα Μάστορα, θα παρουσιαστούν θεραπείες για την ημικρανία, την αυπνία και το στρες αλλά και η επαναστατική φυσική τεχνική μασάζ Rejuvance, η οποία υπόσχεται άμεσα και εκπληκτικά αποτελέσματα.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: 

Θεσσαλικό ΙΕΚ Ιωαννίνων

  • Φ. Τζαβέλλα & Σταδίου 12
  • 26510 25533
  • ioannina@thessalikoiek.gr
Φυσικό λίφτινγκ και αναζωογόνηση