Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Στο φαρμακείο από νωρίς!

Στο φαρμακείο από νωρίς!

Την ευκαιρία να δουλέψουν σε πραγματικές συνθήκες το πρόγραμμα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης φαρμάκων είχαν οι σπουδαστές του τμήματος «υπάλληλος φαρμακείου».

Τα παιδιά «δούλεψαν» για αρκετές ώρες στην επιχείρηση του γνωστού φαρμακοποιού και καθηγητή της σχολής κ. Θεόδωρου  Κόκκαλη  και εκτός από την εκμάθηση του προγράμματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, ασχολήθηκαν με την πώληση φαρμάκων και καλλυντικών ενώ παρακολούθησαν και τη διαδικασία παρασκευής «ειδικών συνταγών».

Η επόμενη επίσκεψη θα περιλαμβάνει βραδινή βάρδια σε διανυκτέρευση του φαρμακείου.

Στο φαρμακείο από νωρίς!