Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

La… bomba

La… bomba

Αν αναρωτιέστε τι συμβαίνει όταν συνεργάζονται αρμονικά οι σπουδαστές των τμημάτων «Αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής» και «Μαγειρικής», οι παρακάτω φωτογραφίες αποτελούν ένα μόνο μικρό δείγμα.

Αφού ζύμωσαν και έψησαν το ψωμί σε ειδική φόρμα για «μπόμπες», το τεμάχισαν, με ειδικό τρόπο, και το γέμισαν με διάφορα υλικά, δημιουργώντας διάφορες παραλλαγές.

Η συγκεκριμένη «κατασκευή» προτείνεται για παιδικά πάρτι, αλλά αναλόγως με τα υλικά που χρησιμοποιούμε, τη συναντάμε και σε μπουφέ ξενοδοχείων.

La… bomba

Φωτογραφικό Υλικό

La… bomba
La… bomba
La… bomba