Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Δωρεάν σεμινάριο Ποδολογίας

Δωρεάν σεμινάριο Ποδολογίας

Η «θεραπευτική φροντίδα των κάτω άκρων» θα είναι το θέμα του δωρεάν σεμιναρίου που διοργανώνει την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου το «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος»,  στο εκπαιδευτήριο των Ιωαννίνων.

Βασική εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η καταξιωμένη Ποδολόγος – Ορθονυχιστής, Πασχαλίνα Νούνη, η οποία έχει εξειδίκευση στο διαβητικό πόδι.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θα πρέπει απαραιτήτως να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο 2651025533.

Δωρεάν σεμινάριο Ποδολογίας