Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Το λογιστήριο σε… real time!

Το λογιστήριο σε… real time!

Ξεκινάει τις επόμενες ημέρες η 2η περίοδος των ημερίδων στον τομέα της λογιστικής, με την ονομασία «8ωρο πρακτικό γραφείο». Αντικείμενο αυτών  των ημερίδων είναι η πλήρης… ένταξη των σπουδαστών στις πραγματικές συνθήκες εργασίας ενός οργανωμένου λογιστηρίου. 

Τα παιδιά καλούνται στη διάρκεια ενός κανονικού 8ωρου εργασίας να διεκπεραιώσουν, μέσα από πρακτικές ασκήσεις, όλες εκείνες τις εργασίες που εκτελούνται στα μηχανογραφημένα λογιστήρια των εταιρειών και τα φοροτεχνικά γραφεία. 

Καταχωρούν παραστατικά πωλήσεων και αγορών, ενημερώνουν λογαριασμούς, εκδίδουν παραστατικά αμοιβών προσωπικού, συμπληρώνουν ηλεκτρονικά Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΙΚΑ), ενώ εκπαιδεύονται διεξοδικά και στη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Οικονομικών «taxisnet».

Στης ημερίδες του «8ωρου πρακτικού γραφείου» συμμετέχουν οι σπουδαστές των τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μηχανογραφημένης Λογιστικής, και Φοροτεχνικού Γραφείου.

Το λογιστήριο σε… real time!