Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Δωρεάν σεμινάριο για το Νυφικό Μακιγιάζ

Δωρεάν σεμινάριο για το Νυφικό Μακιγιάζ

Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο, από μια σειρά σεμιναρίων που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, από το «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος».

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα έχει θέμα το «Νυφικό μακιγιάζ» και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτήριο των Ιωαννίνων με βασικό εισηγητή τον γνωστό make up artist της εταιρείας «Kryolan», Γιώργο Κεραμιδά.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι θα πρέπει απαραιτήτως να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο 2651025533.

Δωρεάν σεμινάριο για το Νυφικό Μακιγιάζ