Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Ταχύρρυθμα workshops (σεμινάρια) Κομμωτικής

Ταχύρρυθμα workshops (σεμινάρια) Κομμωτικής

To «Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος - ΚΔΒΜ2»,  με την έναρξη της νέας χρονιάς, διοργανώνει σειρά επαγγελματικών προγραμμάτων εκπαίδευσης (ταχύρρυθμα σεμινάρια – workshops), στον τομέα της Κομμωτικής.

Στα καλύτερα εξοπλισμένα εργαστήρια και με κορυφαίους στο είδος τους καθηγητές, προσφέρονται καινοτόμες υπηρεσίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης, σε επαγγελματίες, φοιτητές και ανέργους. 

Στα συγκεκριμένα επαγγελματικά προγράμματα οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στους εξής τομείς

  • Κούρεμα Γυναικείο
  • Κούρεμα Ανδρικό Χτένισμα
  • Τεχνικές Χρώματος
  • Βραδινά Χτενίσματα

αποκτώντας  γερές βάσεις πάνω στις οποίες μπορούν να εξελίξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, καθώς περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες τις κομμωτικής αλλά και καθημερινή πρακτική εφαρμογή.

Στα ταχύρρυθμα σεμιναριακά προγράμματα σπουδών «Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος - ΚΔΒΜ2» που είναι πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ, παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης. Δυνατότητα εγγραφής έχουν  καταρτιζόμενοι κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως γραμματικών γνώσεων. 

Πληροφορίες:

  • Λάρισα: 2410537468
  • Βόλος: 2421034016
  • Ιωάννινα: 2651025533
Ταχύρρυθμα workshops (σεμινάρια) Κομμωτικής