Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Νέα σχολή

Νέα σχολή

Στη Λαμία η νέα 5η σχολή του Θεσσαλικού ΙΕΚ.

Μιά νέα 5η δομή του Θεσσαλικού ΙΕΚ, αυτή της Λαμίας, έρχεται να προστεθεί στις 4 ήδη υφιστάμενες σε Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα και Τρίκαλα!

Για 35 χρόνια μοιραζόμαστε τη χαρά της επαγγελματικής επιτυχίας με χιλιάδες σπουδαστές, χτίζοντας για τον καθένα ξεχωριστά ένα ισχυρό βιογραφικό με κρατική και ευρωπαϊκή πιστοποίηση.Δημιουργούμε ομάδες, που νοιάζονται για τα μέλη τους, που εκπαιδεύονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, που θεωρούν τους εαυτούς τους εν δυνάμει επαγγελματίες έτοιμους να πρωταγωνιστήσουν για τη δική τους ζωή, για τη δική τους καριέρα.

Στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος υπηρετούμε την ιδέα της εφαρμοσμένης επαγγελματικής εκπαίδευσης που κερδίζει διαρκώς όλο και περισσότερους σπουδαστές σε όλη την Ελλάδα. Υποστηρίζoυμε τη διάδοσή της με δημοσιεύσεις, παρουσιάσεις, ημερίδες και αποδεικνύουμε την αξία της στην πράξη με ατομικά και ομαδικά projects.

Τώρα η κορυφαία ποιότητα στις επαγγελματικές σπουδές και στη Λαμία!

Νέα σχολή