Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Πλημμύρισε με… χρώμα!

Πλημμύρισε με… χρώμα!

Με χρώματα και σχέδια «πλημμύρισε» χθες το εργαστήριο Αισθητικής του «Θεσσαλικού ΙΕΚ – Γιάτσος» στη Λάρισα.

Οι σπουδάστριες του τμήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νέες τεχνικές για τα νύχια από εξειδικευμένη αισθητικό, να δοκιμάσουν τα νέα χρώματα των προϊόντων Semilac της «Diamond Cosmetics» και να πειραματιστούν σε νέες εφαρμογές ημιμόνιμου σε φουρνάκι με nail art.

Τα κορίτσια έμειναν κατενθουσιασμένα ενώ και οι υπεύθυνοι της εταιρείας εντυπωσιάστηκαν τόσο  από τον χώρο όσο και από τη φιλοξενία. Μάλιστα με μια ανάρτηση στο προφίλ της εταιρείας στο facebook, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παρουσίαση των προϊόντων Semilac στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος στην Λάρισα. Η ανταπόκριση των φοιτητριών ήταν μεγάλη, Είχαν την δυνατότητα να ακούσουν επαγγελματικές συμβουλές, να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας αλλά και να δουν την τεράστια γκάμα χρωμάτων Semilac. Ευχαριστούμε πολύ για την ζεστή φιλοξενία!»

Πλημμύρισε με… χρώμα!

Φωτογραφικό Υλικό

Πλημμύρισε με… χρώμα!
Πλημμύρισε με… χρώμα!
Πλημμύρισε με… χρώμα!
Πλημμύρισε με… χρώμα!
Πλημμύρισε με… χρώμα!