Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια

Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια

Στα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας εκπαιδεύτηκαν σήμερα οι σπουδαστές του τμήματος «Εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών».

Στα πλαίσια του συγκεκριμένου μαθήματος, οι μελλοντικοί εκπαιδευτές οδηγών θα μπορούν να επισημάνουν τους κινδύνους από αντικανονικές ενέργειες του οδηγού και από την καλή ή μη λειτουργία των συστημάτων του οχήματος που καθορίζουν σε μεγάλο ποσοστό την ασφάλεια κατά την κυκλοφορία του.

Γενικότερα, το έργο του εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών είναι και ενδιαφέρον, αλλά και απαιτητικό, αφού ο δάσκαλος οδήγησης έχει σημαντικό ρόλο, προετοιμάζοντας το κάθε άτομο που θα κυκλοφορήσει ένα όχημα. 

Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια