Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Επίδειξη νέων εφαρμογών για νύχια

Επίδειξη νέων εφαρμογών για νύχια

Άλλη μια επίδειξη στον τομέα της αισθητικής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 12.30 μ.μ. στο «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος», αυτή τη φορά στο εκπαιδευτήριο της  Λάρισας.

Οι σπουδάστριες του τμήματος «Τεχνικός αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νέες τεχνικές ονυχοπλαστικής, καθώς και νέες εφαρμογές ημιμόνιμου σε φουρνάκι με nail art, από εξειδικευμένο αισθητικό της “Diamond Cosmetics”.

Επίδειξη νέων εφαρμογών για νύχια