Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Πληκτρολογώντας το… μέλλον!

Πληκτρολογώντας το… μέλλον!

Στη δημιουργία βάσεων δεδομένων (databases) εκπαιδεύονται τις τελευταίες ημέρες οι δευτεροετείς σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/web designer − developer/ video games)».

Η πληροφορική είναι η επιστήμη του παρόντος και του μέλλοντος και οι σπουδαστές του τμήματος λαμβάνουν μια ολοκληρωμένη κατάρτιση στην πολυδιάστατη ειδικότητά τους.

Εκπαιδεύονται πάνω στην εγκατάσταση, ρύθμιση, και χρήση εφαρμογών λογισμικού Η/Υ & δικτύων, στη συντήρηση υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων, στη σχεδίαση, ανάπτυξη και υποστήριξη εφαρμογών (application software), στη δημιουργία ιστοχώρων (web site), στην επεξεργασία στοιχείων βάσεων δεδομένων και την παρουσίαση στοιχείων στο internet, κ.α.

«Πληροφορικάριοι» με τα όλα τους…

Πληκτρολογώντας το… μέλλον!

Φωτογραφικό Υλικό

Πληκτρολογώντας το… μέλλον!
Πληκτρολογώντας το… μέλλον!