Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Εορταστικά χτενίσματα με…

Εορταστικά χτενίσματα με…

άρωμα Γαλλίας.

Τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια επίδειξη κομμωτικής υψηλής ποιότητας θα έχουν οι σπουδάστριες του τμήματος «Κομμωτικής» στο εκπαιδευτήριο του Βόλου.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 9 π.μ. θα διεξαχθεί ημερίδα (σεμινάριο – workshop) με βασική εκπαιδεύτρια την Hair Artist Ορνέλα Στεργίου.

Η κ. Στεργίου, διακεκριμένη επαγγελματίας, καθηγήτρια και εισηγήτρια δεκάδων σεμιναρίων και workshops, έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενώ μετεκπαιδεύτηκε στη Γαλλία στο εξειδικευμένο διεθνές πρόγραμμα «Υπηρεσίες κομμωτικής υψηλής ποιότητας» της Art Libre.

Το κεντρικό θέμα της ημερίδας θα είναι «Εορταστικά χτενίσματα – τα μυστικά της βαφής» και οι σπουδάστριες της σχολής θα εκπαιδευτούν πάνω σε νέες τεχνικές.

Η συμμετοχή στην εκπαιδευτική ημερίδα είναι εντελώς δωρεάν μόνο για τις σπουδάστριες του «Θεσσαλικού ΙΕΚ – Γιάτσος».

Εορταστικά χτενίσματα με…