Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Σχεδιάζοντας…

Σχεδιάζοντας…

Με το μάθημα του «Δομικού – κατασκευαστικού σχεδίου» ξεκίνησαν σήμερα οι σπουδαστές του τμήματος «Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση & Σχεδιασμός Αντικειμένων».

Οι μελλοντικοί διακοσμητές εκπαιδεύονται σε όλες τις τεχνικές μεθόδους που αφορούν τη διακόσμηση και τη διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, αφού οι απαιτήσεις της ειδικότητας τους είναι υψηλές, καθώς θα κληθούν να στελεχώσουν αρχιτεκτονικά γραφεία, γραφεία διακοσμητών, γραφεία πολιτικών μηχανικών, εταιρίες κατασκευών, αλλά και να δραστηριοποιηθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Σχεδιάζοντας…

Φωτογραφικό Υλικό

Σχεδιάζοντας…
Σχεδιάζοντας…
Σχεδιάζοντας…
Σχεδιάζοντας…
Σχεδιάζοντας…