Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Πιο… παιδιά κι απ’ τα παιδιά

Πιο… παιδιά κι απ’ τα παιδιά

Με υπερβολική δόση… ζωντάνιας και ενεργητικότητας συνεχίζονται τα μαθήματα στο τμήμα «Βοηθός βρεφονηπιοκόμου» του Θεσσαλικού ΙΕΚ – Γιάτσος.  

Οι σπουδάστριες επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή στα όσα τις μεταλαμπαδεύουν οι έμπειροι καθηγητές τους, σε θέματα Βρεφοκομίας, Νηπιαγωγικής, Παιδαγωγικής, Παιδικής Λογοτεχνίας Ψυχολογίας αλλά και Μουσικοκινητικής.

Έτσι, καθηγητές και καθηγήτριες προετοιμάζουν με τον καλύτερο τρόπο τα αυριανά στελέχη των βρεφονηπιακών σταθμών τα οποία και θα μεριμνούν για την ψυχοσωματική εξέλιξη, τη διαπαιδαγώγηση και την κοινωνικοποίηση των βρεφών και των νηπίων, και θα βοηθούν τα μικρά παιδιά να αποκτήσουν γνώσεις, αλλά και να αναπτύξουν τη φαντασία, την αισθητική και την ικανότητα έκφρασης.

Γι’ αυτό και σε πολλές περιπτώσεις καλούνται να γίνουν πιο… παιδιά κι απ’ τα παιδιά και, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες, τα καταφέρνουν περίφημα.

Πιο… παιδιά κι απ’ τα παιδιά

Φωτογραφικό Υλικό

Πιο… παιδιά κι απ’ τα παιδιά
Πιο… παιδιά κι απ’ τα παιδιά
Πιο… παιδιά κι απ’ τα παιδιά