Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Φτιάχνουν βαλίτσες

Φτιάχνουν βαλίτσες

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί η εκπαιδευτικού χαρακτήρα εκδρομή των δευτεροετών σπουδαστών του τμήματος «τεχνικός τουριστικών μονάδων και φιλοξενίας», στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Μετά από την απαραίτητη έρευνα αγοράς αλλά και τις διαπραγματεύσεις που έκαναν οι ίδιοι οι σπουδαστές κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα πολύ καλό τουριστικό «πακέτο» για το τριήμερο 11 – 14 Δεκεμβρίου.

Στο Ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σχολαστικά και να γνωρίσουν τα… μυστικά του επαγγέλματος σε χώρους όπως το spa, το hamam, η sauna, αλλά και το εστιατόριο.

Μάλιστα έχουν έρθει σε συμφωνία ώστε να πάρουν μέρος σε αυτό που ονομάζουμε καθημερινότητα στο ξενοδοχείο και στο αντικείμενο των εργασιών που καλείται να φέρει σε πέρας ο «τεχνικός τουριστικών μονάδων και φιλοξενίας».

Με το καλό…

Φτιάχνουν βαλίτσες