Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Όλα γίνονται βάσει… σχεδίου

Όλα γίνονται βάσει… σχεδίου

Με ελεύθερο σχέδιο και πρακτική χρώματος ξεκίνησε η σημερινή ημέρα για τους πρωτοετείς σπουδαστές του τμήματος «Εσωτερική αρχιτεκτονική διακόσμηση & σχεδιασμός αντικειμένων».

Στα πλαίσια του μαθήματος οι σπουδαστές θα αποκτήσουν γνώσεις για τη δυσδιάστατη και τρισδιάστατη απεικόνιση χώρων και αντικειμένων με βάση τις αρχές της εργονομίας και ανθρωπομετρίας. Θα μάθουν τις βασικές αρχές σχεδίου και σχεδιασμού αντικειμένων εκ του φυσικού αλλά και τις βασικές αρχές του χρώματος που αφορούν την πρακτική εφαρμογή του σε επίπεδο σχεδίων και χώρων

Ως επαγγελματίες διακοσμητές, μετά την αποφοίτηση τους από το «Θεσσαλικό ΙΕΚ», θα κληθούν να ορίσουν την οργάνωση και την καλαισθησία ενός χώρου, να μελετούν και να διαμορφώνουν τον εσωτερικό χώρο συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με τη σύγχρονη αισθητική. 

Το μάθημα του ελεύθερου σχεδίου διδάσκεται και στους σπουδαστές του τμήματος «Γραφιστική εντύπου και ηλεκτρονικών μέσων» κι αυτό γιατί μπορεί η νέα τεχνολογία να δίνει στον Γραφίστα τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί χιλιάδες χρώματα και γραμματοσειρές και να κάνει τολμηρούς σχεδιασμούς, δεν μπορεί όμως να τα κάνει σωστά εάν, πρωτίστως,  δεν έχει αποκτήσει τις βασικές αρχές του σχεδίου και του χρώματος.

Όλα γίνονται βάσει… σχεδίου

Φωτογραφικό Υλικό

Όλα γίνονται βάσει… σχεδίου
Όλα γίνονται βάσει… σχεδίου
Όλα γίνονται βάσει… σχεδίου
Όλα γίνονται βάσει… σχεδίου
Όλα γίνονται βάσει… σχεδίου