Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Καλούνται να βάλουν… taxis

Καλούνται να βάλουν… taxis

Στα… άδυτα του taxisnet βρίσκονται οι δευτεροετείς σπουδαστές του τμήματος «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας», στα πλαίσια των μαθημάτων Φορολογικής και Μηχανογραφημένης Λογιστικής που διδάσκονται κατά το δεύτερο έτος των σπουδών τους.

Οι σπουδαστές θα εντρυφήσουν στη συγκεκριμένη πολυδαίδαλη εφαρμογή του υπουργείου οικονομικών, αφού, πλέον, η πλειονότητα των φορολογικών υποθέσεων των επιχειρήσεων διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά.

Οι αυριανοί managers άλλωστε, απαιτείται να έχουν εξειδικευμένες γνώσεις και να παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις στους τομείς της λογιστικής και της φορολογίας, ιδιαίτερα τώρα που οι συνεχείς αλλαγές λαμβάνουν χώρα καθημερινά.

Καλούνται να βάλουν… taxis