Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

MasterClass Αθλητική Ιπποκρατική Μάλαξη

MasterClass Αθλητική Ιπποκρατική Μάλαξη

Μια μοναδική τεχνική massage με αρχαιοελληνικές ρίζες.

Εισηγητής : Βασίλειος Νούσιος,  Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Ειδικός επαγγελματικής μάλαξης – αρωματοθεραπείας.

Συνεργάτης αθλητικής μάλαξης ΤΕΦΑΑ Παν. Θεσσαλίας.

Ξεκινά τη Δευτέρα 21/9, στις 11 το πρωί και με ελεύθερη συμμετοχή, η σειρά σεμιναρίων που είναι αφιερωμένη στη σωματική υγεία, την ομορφιά και την ευεξία. Ο Βασίλης Νούσιος παραδίδει αυτό το μοναδικό masterclass, που φέρει την προσωπική του σφραγίδα και συμπυκνώνει χρόνια έρευνας και πράξης. Παρουσιάζει τα μικρά και μεγάλα θαύματα που μπορούν να κάνουν τα ανθρώπινα χέρια, όταν καθοδηγούνται από το ταλέντο και την παράδοση.

Οι ευεργετικές ιδιότητες της μάλαξης έχουν πράγματι αποδειχθεί από τα αρχαία χρόνια. Με αφετηρία τις διδαχές του Ιπποκράτη, τις φιλοσοφικές πεποιθήσεις και τις επιστημονικές αντιλήψεις εκείνης της εποχής, καθορίζεται ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό πλαίσιο προάσπισης και διατήρησης της υγείας, με άμεσα … χειροπιαστά αποτελέσματα ακόμη και σήμερα!

Η μάλαξη, δηλαδή το “massage”, σκοπό έχει να προσφέρει ανακούφιση, αναζωογόνηση, χαλάρωση και ευεξία.

Η αθλητική Ιπποκρατική μάλαξη με τους επιδέξιους χειρισμούς του ειδικού και με τη χρήση φυσικών προϊόντων (π.χ. λαδιών) συμβάλλει στην
προθέρμανση, ανάκαμψη, αποθεραπεία και αποκατάσταση, πριν και μετά την καταπόνηση από την σωματική άσκηση.

Περιορισμένες θέσεις. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

MasterClass Αθλητική Ιπποκρατική Μάλαξη