Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Οι σπουδές το καλύτερο… φάρμακο

Οι σπουδές το καλύτερο… φάρμακο

Εξαιρετικά μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν καθημερινά οι σπουδαστές του τμήματος «Βοηθός Φαρμακείου» τόσο στο θεωρητικό κομμάτι των σπουδών τους όσο και στο εργαστηριακό.

Οι σπουδές στην ειδικότητα «Βοηθός Φαρμακείου» με τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που παρέχουν, προετοιμάζουν τους σπουδαστές μας να αναλάβουν ενεργό ρόλο μέσα στο φαρμακείο, να παρασκευάζουν, να εκτελούν συνταγές, να επεξηγούν στους πελάτες και γενικότερα να συμβάλουν στην καλή  λειτουργία του φαρμακείου.

Ο Βοηθός Φαρμακείου πρέπει να έχει πλούσιες θεωρητικές γνώσεις και πλήρη κατάρτιση για πρακτικές εφαρμογές στην εργαστηριακή και βιομηχανική παραγωγική διαδικασία των φαρμάκων και των καλλυντικών. 

Στο «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος» οι σπουδαστές θα αποκτήσουν την επαγγελματική κατάρτιση που θα τους κάνει περιζήτητους στις επιχειρήσεις που αναζητούν δραστήρια και εξειδικευμένα στελέχη για την επάνδρωση των φαρμακείων.

Οι σπουδές το καλύτερο… φάρμακο