Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Ώρα για… κατσαβίδι!

Ώρα για… κατσαβίδι!

Με την ολοκλήρωση των πρώτων, απαραίτητων, θεωρητικών μαθημάτων, έφτασε η ώρα για τους σπουδαστές του τμήματος Μηχανοτρονικής να πιάσουν… κατσαβίδι.

Οι σπουδαστές, υπό την επίβλεψη των έμπειρων καθηγητών τους, ήρθαν σε επαφή με τον φυσικό χώρο της εργασίας τους, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Ολοκληρωμένου Συγκροτήματος Αυτοκινήτου με το οποίο και συνεργάζεται το «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος».

Εκεί θα αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες που θα τους επιτρέπουν να επεξεργάζονται και να συναρμολογούν μηχανολογικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρολογικά μέρη σε μηχανοτρονικά συστήματα αυτοκινήτων – οχημάτων, και μοτοσικλετών, να επισκευάζουν, να συντηρούν και να προγραμματίζουν μηχανοτρονικές μονάδες αυτοκινήτων – οχημάτων και μοτοσικλετών και να ασχολούνται με τον διαγνωστικό έλεγχο της ορθής λειτουργίας των.

Καλά… χιλιόμετρα σε όλους!

Ώρα για… κατσαβίδι!

Φωτογραφικό Υλικό

Ώρα για… κατσαβίδι!
Ώρα για… κατσαβίδι!
Ώρα για… κατσαβίδι!