Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Τουρισμός στη Θεσσαλία

Τουρισμός στη Θεσσαλία

Στην ημερίδα για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας και ειδικότερα του ν. Λάρισας, που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η Ένωση ξενοδόχων ν. Λάρισας, βρέθηκαν σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων φιλοξενίας» του Θεσσαλικού ΙΕΚ – Γιάτσος.

Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός περιφερειακού οργανισμού τουριστικής προβολής και προώθησης της Θεσσαλίας εντός και εκτός Ελλάδας, που θα καθορίζει τη στρατηγική, θα συντονίζει τις δράσεις και θα δώσει ταυτότητα και προσανατολισμό στο παραγόμενο προϊόν. Όπως τονίστηκε στην εκδήλωση, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρήσεις της περιφέρειας Θεσσαλίας να στελεχωθούν από... Τεχνικούς του τουρισμού ειδικά καταρτισμένους.

Η Ένωση ξενοδόχων ν. Λάρισας ως συντονιστής εταίρος του προγράμματος για την προώθηση και ενδυνάμωση της απασχόλησης των νέων ανέργων στον ξενοδοχειακό κλάδο της Θεσσαλίας, ενημέρωσε όλους τους εμπλεκόμενους στο φάσμα της παραγωγής του τουριστικού προϊόντος για τα αποτελέσματα των ενεργειών και δράσεων που υλοποίησε.

Bασικός σκοπός είναι η ανάδειξη της Θεσσαλίας και ειδικότερα του νομού Λάρισας ως τουριστικού προορισμού. Επιμέρους στόχοι θεωρούνται η δημιουργία τουριστικού προϊόντος, η υλοποίηση προωθητικών ενεργειών, η συνεχής επιμόρφωση ανθρωπίνων πόρων και η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού περιβάλλοντος. 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Γ. Σούλτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημ Αδάμ, ο αντιπρόεδρους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Κων. Λεβέντης και ο αντιπρόεδρος του ΤΕΙ/Λ Ευστάθιος Βελησσαρίου ενώ ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο επίκουρος καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Θοδωρής Μεταξάς με θέμα «Σχεδιάζοντας τη Λάρισα της επόμενης ημέρας», το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και πρόεδρος του δικτύου Επιχειρήσεων Ολύμπου – Κισσάβου (ΟΛ.ΚΙΣ) Νίκος Ντάγκας, με θέμα «Η δικτύωση στην πράξη» και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας Γρ. Παπαχαραλάμπους για τον "ρόλο των θεσμικών φορέων στην τουριστική ανάπτυξη». Την παρουσίαση των στοιχείων της έρευνας έκανε ο κ. Τάσος Γούσιος, υπεύθυνος επικοινωνίας της Ένωσης.

Τουρισμός στη Θεσσαλία

Φωτογραφικό Υλικό

Τουρισμός στη Θεσσαλία
Τουρισμός στη Θεσσαλία