Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Πάμε… philoxenia

Πάμε… philoxenia

Οι σπουδαστές του τμήματος Τουρισμού του «Θεσσαλικού ΙΕΚ – Γιάτσος» διοργανώνουν εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα βρεθούν στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού που διοργανώνεται στη χώρα μας, με εκατοντάδες εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο, την «Philoxeneia 2015».

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και εκτός από τους σπουδαστές του συγκεκριμένου τμήματος μπορούν να συμμετέχουν και σπουδαστές άλλων τμημάτων (περιορισμένες θέσεις) που έχουν σχέση με τον τουρισμό, Μαγειρικής, Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, Διοίκησης επιχειρήσεων κ.α.

Αναχώρηση το πρωί του Σαββάτου, 8 π.μ. από Βόλο, 9 π.μ. από Λάρισα και επιστροφή 8 -9 το βράδυ. Το κόστος θα είναι 10€ - 12€.

Δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Δημήτρη Τσουτσουλάκη (6948072473).

Πάμε… philoxenia