Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Σεμινάρια Αισθητικής - Κομμωτικής

Σεμινάρια Αισθητικής - Κομμωτικής

Το ΚεΔιΒιΜ2 του «Θεσσαλικού ΙΕΚ» διοργανώνει σειρά επαγγελματικών προγραμμάτων (σεμινάρια) στην Αισθητική (face and body), το Μακιγιάζ, την περιποίηση άκρων και την ποδολογία (hand and foot)  και την κομμωτική (hair and accessories)

Με εξοπλισμένα εργαστήρια αισθητικής και κομμωτικής και κορυφαίους στο είδος τους καθηγητές προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες εκπαίδευσης στα επαγγέλματα περιποίησης και ομορφιάς.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε όλους εκείνους, που επιθυμούν να αποκτήσουν γρήγορη αλλά και ολοκληρωμένη επαγγελματική κατάρτιση στην περιποίηση των άκρων.

Σε όλους τους εκπαιδευόμενους απονέμεται βεβαίωση σπουδών από το ΚεΔιΒιΜ2 του «Θεσσαλικού ΙΕΚ».

Μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων, οι καταρτιζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε κομμωτήρια, spa, studio ομορφιάς ή νυχιών, αλλά και ως ελεύθεροι επαγγελματίες, μετά από 18μηνη προϋπηρεσία, που οδηγεί σε άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος «Τεχνίτης περιποίησης άκρων», σύμφωνα με το Ν. 4281/8-8-2014.

Πληροφορίες:

  • Βόλος 24210 34016
  • Λάρισα 2410 537468
  • Ιωάννινα 26510 25533
Σεμινάρια Αισθητικής - Κομμωτικής