Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

1ο Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ στα Ιωάννινα

1ο Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ στα Ιωάννινα

Όμορφες στιγμές από το 1ο Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ στα Ιωάννινα που πραγματοποιήθηκε 18 & 19 Μαΐου με την στήριξη και την συνεργασία πολλών οργανισμών , επιχειρηματιών και ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εκπαίδευσης, της ψυχαγωγίας, της εστίασης, της διασκέδασης και του εμπορίου. 

Μια γιορτή όπου μικροί και μεγάλοι πέρασαν ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ συμμετείχε με πλήθος δράσεις από τους σπουδαστές και καθηγητές του!

1ο Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ στα Ιωάννινα