Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Σεμινάριο "Αποτρίχωση με Κλωστή"

Σεμινάριο "Αποτρίχωση με Κλωστή"

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ, καθώς οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στην αποτρίχωση με κλωστή, μια εξαιρετική μέθοδο αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας που έχει μεγάλη ιστορία, καθώς χρησιμοποιούταν από την αρχαιότητα.

Η συγκεκριμένη μέθοδος τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο γνωστή, ενώ συνεχώς αυξάνονται τα κέντρα αισθητικής που τη χρησιμοποιούν.

Σεμινάριο "Αποτρίχωση με Κλωστή"