Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ στην 83η ΔΕΘ!

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ στην 83η ΔΕΘ!

Στη μοναδική έκθεση με προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς & μόδας που έγινε θεσμός και θα λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη, παράλληλα με την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα συμμετέχει το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ – ΓΙΑΤΣΟΣ.

Από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 στο κτίριο 16 της ΔΕΘ το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ θα βρίσκεται στο περίπτερο 21, παρουσιάζοντας μοναδικά shows στον τομέα της ομορφιάς συμμετέχοντας παράλληλα σε όλα τα events στο κεντρικό stage.

Kαταξιωμένοι κομμωτές θα παρουσιάσουν τα νέα look για φθινόπωρο και χειμώνα 2018, ενώ έμπειροι makeup artists θα παρουσιάσουν ζωντανά body painting και όχι μόνο, δημιουργώντας έτσι τις καλύτερες προϋποθέσεις για την πιο όμορφη έκθεση μέσα στην ΔΕΘ.

Στην Exclusive Beauty & Fashion οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν:

  • Προϊόντα & Υπηρεσίες Αισθητικής Προσώπου - Σώματος - Αποτρίχωσης
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες Make up
  • Προϊόντα Υπηρεσίες και αξεσουάρ κομμωτικής
  • Προϊόντα Υπηρεσίες και αξεσουάρ περιποίησης άκρων
  • Προϊόντα ευεξίας - συμπληρώματα διατροφής
  • Κέντρα ευεξίας & Αδυνατίσματος - Spa - Solarium –Gyms
  • Αξεσουάρ ομορφιάςΑξεσουάρ Μόδας (Κοσμήματα, Τσάντες, Παπούτσια, Φουλάρια) κλπ.
Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ στην 83η ΔΕΘ!