Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

O Hair-Artist Κωνσταντίνος Σταθάκος

O Hair-Artist Κωνσταντίνος Σταθάκος

στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ.

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ανακοινώνει επίσημα την έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με τον πολυβραβευμένο  Hair-Artist Κωνσταντίνο Σταθάκο, ο οποίος από τη νέα χρονιά θα μεταδίδει τις γνώσεις και την εμπειρία του στους σπουδαστές του τομέα ομορφιάς.

Ο καταξιωμένος Λαρισαίος κομμωτής, με πολυετή δραστηριοποίηση στον χώρο της ομορφιάς,  έχει σημειώσει πρόσφατα μια σημαντική διεθνή διάκριση κατακτώντας το πρώτο βραβείο στο θέμα «νέες τεχνικές κουρέματος και βραδινών χτενισμάτων» του 19ου Βαλκανικού Φεστιβάλ Κομμωτικής.

Ιδιαίτερα ανήσυχο πνεύμα, επί σειρά ετών ακολουθεί και καταγράφει κάθε βήμα των έμπειρων κομμωτών όπως είναι οι: Regeo, Garry France, Mario Krunkle, Richard Munnuh, Francois.Λάτρης της δημιουργικότητας  δηλώνει με παρρησία: "Με ενδιαφέρει η κομμωτική παιδεία και γι’ αυτό ασχολήθηκα με τη συγκεκριμένη τέχνη".

Μετά πολλά χρόνια ως ιδιοκτήτης του «Razor Hair Studio» της Τρίγωνης Πλατείας στη Λάρισα, φέτος δημιούργησε έναν νέο πολυχώρο  ομορφιάς το «SK Hair & Beauty» (Δευκαλίωνος 7, Λάρισα).

O Hair-Artist Κωνσταντίνος Σταθάκος