Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Ανοιχτό Σεμινάριο

Ανοιχτό Σεμινάριο

SPΑ – Μασάζ ξενοδοχειακών μονάδων

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ – Γιάτσος στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης των σπουδαστών αλλά και των αποφοίτων της σχολής, διοργανώνει ανοιχτό, δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Υπηρεσίες μασάζ - SPA ξενοδοχειακών μονάδων»

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις για την τέχνη του Μασάζ και τις υπηρεσίες θεραπείας και χαλάρωσης που προσφέρονται στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα. 

Eνότητες σεμιναρίου:

  • Εργασιακή συμπεριφορά
  • - Τεχνικές πώλησης υπηρεσιών
  • - Γκάμα υπηρεσιών κέντρων SPA
  • - Στάση σώματος θεραπευτή
  • - Μυοχαλαρωτικό Μασάζ 
  • - Μάλαξη κεφαλής
  • - Ρεφλεξολογία

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η φυσικοθεραπεύτρια κ. Δώρα Τσιαβέα, επαγγελματίας του χώρουμε εργασιακή εμπειρία σε κέντρα Φυσικοθεραπείας  και SPA μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017  11:00 – 14:00

ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ – ΓΙΑΤΣΟΣ Λάρισας

Γεωργιάδου & Σβαρτς 1 – Τηλ. 2410537468

*Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ, «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Κε.Δι.Βι.Μ2». 

Ανοιχτό Σεμινάριο