Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Τρεις ημέρες γεμάτες…

Τρεις ημέρες γεμάτες…

ομορφιά!

Σειρά εβδομαδιαίων εκδηλώσεων - σεμιναρίων στον Τομέα της Ομορφιάς ξεκινάει τις επόμενες ημέρες στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ και συγκεκριμένα στο παράρτημα της Λάρισας. 

Σπουδαστές των τμημάτων Αισθητικής - Μακιγιάζ και Κομμωτικής θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια στα οποία και θα συμμετέχουν εντελώς δωρεάν.

Το πρόγραμμα του πρώτου κύκλου σεμιναρίων έχει ως εξής:

- Παρασκευή 20 Ιανουαρίου: Σεμινάριο face painting με ειδική θεματική ενότητα για τα Αποκριάτικα σχέδια, με εισηγήτρια την Αισθητικό, κα. Έρη Γκορτσή. 

- Δευτέρα 23 Ιανουαρίου: Θεραπείες προσώπου με εισηγήτρια την εξειδικευμένη αισθητικό της γνωστής εταιρείας προϊόντων ομορφιάς «Yellow Rose», κα. Αναστασία Οικονομίδη.

- Τετάρτη 25 Ιανουαρίου: Μοντέρνο ανδρικό κούρεμα με εισηγητή τον βραβευμένο κουρέα κ. Μιχάλη Γιαρένη.

Εκδηλώσεις και σεμινάρια στον τομέα της ομορφιάς αλλά και σε όλους τους τομείς σπουδών θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στα παραρτήματα του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ σε όλες τις πόλεις.

Τρεις ημέρες γεμάτες…