Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Λευκή Νύχτα

Λευκή Νύχτα

Το ΙΕΚ μας γιορτάζοντας τη Λευκή Νύχτα στο Βόλο προσέφερε μια καταπληκτική εμπειρία σε όλους με θέμα “Αγαπώ το Βόλο, την πόλη μου”.

Πλήθος δραστηριοτήτων για την προστασία του περιβάλλοντος πήραν μορφή με face painting, γευστική δοκιμή, live makeup και hairstyling σε event που “έτρεξε” σε όλη την πόλη.

Ευχαριστούμε τον εμπορικό σύλλογο Βόλου, τους σπουδαστές, καθηγητές και συνεργάτες μας, κι όλους εσάς που ήσασταν μαζί μας σε αυτήν την υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά.

Λευκή Νύχτα

Φωτογραφικό Υλικό

Λευκή Νύχτα
Λευκή Νύχτα
Λευκή Νύχτα
Λευκή Νύχτα
Λευκή Νύχτα
Λευκή Νύχτα
Λευκή Νύχτα
Λευκή Νύχτα