Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Φαγητό με συνταγή TEDx

Φαγητό με συνταγή TEDx

Για ακόμη μια χρονιά το Θεσσαλικό ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ ως μέγας χορηγός του TEDx MaviliSquare. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η “Panacea”. Πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών στα Ιωάννινα.

Η ομάδα του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος ανέλαβε το μεσημεριανό μενού συμμετεχόντων, κοινού, ομιλητών και εθελοντών, και σε μενού vegan.

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την υπέροχη εμπειρία που μας χαρίσατε!

Πέρσι, «νιώσαμε την καρδιά» μας, φέτος, θα εμβαθύνουμε στον κόσμο της ΠΑΝΑΚΕΙΑΣ.

Γιατί «πανάκεια», όμως;

Ίσως να έχεις ακούσει τη συγκεκριμένη λέξη, ίσως κι όχι. Σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία, η Πανάκεια είναι κόρη του Ασκληπιού και αποτελεί θεότητα που συνδέεται με την έννοια του φαρμάκου επί πάσας νόσου. Ωστόσο, θα σε βοηθήσουμε να απομυθοποιήσεις, εν μέρει, την έννοια του όρου, επισημαίνοντάς σου ότι δεν αφορά στην ίαση καθ’αυτή. «Πανάκεια» ορίζεται ως η λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος σε κάθε έκφανση της ζωής του. Το TEDxMaviliSquare στοχεύει να αναδείξει αυτή τη διάσταση της «πανάκειας», αναδεικνύοντας το ευρύ φάσμα θεματικών, με τις οποίες μπορεί να συσχετίζεται. Έτσι, στη σκηνή του TEDx event μας, μέσα από ομιλίες και performances, θα μοιραστούμε κάθε ιδέα που αξίζει να ακουστεί γύρω από την Πανάκεια, προσεγγίζοντας τις από ποικίλες σκοπιές: από την Οικολογία, την Τέχνη, το χώρο της απεξάρτησης από εθισμούς και πληθώρα άλλων. Ελπίζουμε να σου ενσταλάξουμε ρηξικέλευθες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσεις την έννοια της Πανάκειας, ανακαλύπτοντας το σημασιολογικά φορτίο που φέρει, σε όλο του το εύρος.

Φαγητό με συνταγή TEDx

Φωτογραφικό Υλικό

Φαγητό με συνταγή TEDx
Φαγητό με συνταγή TEDx
Φαγητό με συνταγή TEDx
Φαγητό με συνταγή TEDx
Φαγητό με συνταγή TEDx