Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Στην <κιβωτό> των Ιωαννίνων

Στην <κιβωτό> των Ιωαννίνων

Όμορφες και συνάμα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες στην «Κιβωτό» των Ιωαννίνων, εκεί όπου σπουδαστές του «Θεσσαλικού ΙΕΚ – Γιάστος» σε συνεργασία με την «Ένωση Γαστρονομίας» μαγείρεψαν για τα παιδιά, μαζί με τα παιδιά!

Μάγειρες και Ζαχαροπλάστες, μικροί και μεγάλοι, έβαλαν τα δυνατά τους και δημιούργησαν φαγητά αλλά και γλυκά για τα μικρά παιδιά, η χαρά των οποίων δεν έλεγε να φύγει από τα αθώα προσωπάκια τους.

Η «Κιβωτός», το πρώτο παράρτημα της Κιβωτού στην επαρχία, έχει έδρα στην Πωγωνιανή, ένα χωριό της Ηπείρου, ακριβώς στα Ελληνοαλβανικά σύνορα που απαριθμεί 60 μόνιμους κατοίκους.

Στην <κιβωτό> των Ιωαννίνων