Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

Στην Ήπειρο των γεύσεων με άρωμα ...

Στην Ήπειρο των γεύσεων με άρωμα ...

Γαλλίας!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Απριλίου στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών η τελετή απονομής των Βραβείων Γαλλοφωνίας 2016.

Σπουδαστές μαζί με τους  καθηγητές των τμημάτων Μαγειρικής  & Αρτοποιίας – Ζαχαποπλαστικής του «Θεσσαλικού ΙΕΚ, A. Γεωργούλη, Ν. Σχουλή, Α. Τσίλη, επιμελήθηκαν της δεξίωσης που ακολούθησε, δημιουργώντας εδέσματα Ελληνικής και Γαλλικής Κουζίνας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή βραβείων στους  μικρούς μαθητές από τον κ. Στ. Γιάτσο (πρόεδρο της σχολής),  Σ. Δόση (πρόεδρο της Ένωσης Γαστρονομίας) και καθηγητών της σχολής.

Στην Ήπειρο των γεύσεων με άρωμα ...